Webdesign

Een website laten maken met de focus op resultaten en prestatie? Je bent op de juiste plek! Welkom bij Orange Orca.

wildlife antwerp webdesign

Meer omzet halen met een geoptimaliseerd webdesign?
Wij zorgen ervoor!

Een website is veel meer dan een online reclamebord. Een goede website genereert meer leads, omzet, naamsbekendheid, ... Wij designen jouw website voor de doel dat jij voor ogen hebt.

Nieuwe webdesign

Oude webdesign

x2,25

Meer ticketverkoop

WildLife Antwerp

Nieuwe webdesign

Oude webdesign

+178,8%

Bezoekers per maand

Marianne Nelissen

Nieuwe webdesign

Oude webdesign

x3

Sneller vindbaar op Google

Bella & Rosita

Hoger scoren in Google?
Da's know how hebben!

Hoe hoger je scoort op Google, oftewel hoe beter je Google ranking, hoe groter de kans is dat klanten met jouw contact opnemen. Wij maken gebruik van bijna elke tool in ons SEO arsenaal.

+ SEO optimalisatie

Een nieuwe website zonder SEO is als een boot zonder kapitein. SEO is een cruciaal onderdeel van elke goede website. We staan er om bekend om onze websites zo ideaal mogelijk te optimaliseren voor Google.

+ Google Analytics installatie

Je SEO staat op punt maar hoe 'meet' je nu jouw succes? Google Analytics is DE tool om te kijken hoe 'succesvol' je website is, wie je bezoekers zijn, hoe ze op je site zijn terechtgekomen, ...

+ Tips & Tricks op maat

We zetten jouw belangrijkste doelstellingen centraal bij de zoektocht naar keywords. Daarnaast geven we belangrijke adviesen op vlak van SEO zodat jij als bedrijf zo goed mogelijk zal scoren in Google!

Een website om fier op te zijn?
Laat dat maar aan ons over!

Een topmerk is weining zonder een goede website. Wij maken websites die een indruk achterlaten. Bekijk onze portfolio of lees onze reviews om te zien wat klanten van ons vinden.

Isabelle Stultiens testimonial

Isabelle Stultiens

Bella Boule

"Ik heb mijn webshop en website laten maken door Orange Orca en het was super! Binnen de week stonden de webshop én website al online!"

Thomas Bruggeman testimonial

Thomas Bruggeman

WildLife Antwerp

"Super samenwerking! We kregen een prachtige website waar we achteraf zelf heel gemakkelijk teksten en fotos in konden aanpassen. Echt een aanrader!"

webdesign voorbeeld