Orange Orca

Orange Orca is een creatief webdesign bureau in Antwerpen. We maken exclusieve en resultaatgerichte websites voor KMO's en Startups.

webdesign is not rocketscience

Waarom je jouw website
best niet zelf bouwt.

Je kent ze wel, de alleskunners. Geef ze de juiste tools en ze maken alles. Toch merken bij de opkomst van websitebuilders als Wix, Wordpress, One, ... meer en meer dat mensen hun eigen website bouwen. Heel leuk om in je vrije tijd te doen, maar blijf bij je leest!

Een website maken doe je niet op 1,2,3. Aan een goed webdesign wordt vaak weken/maanden gewerkt. Er zit veel meer achter dan enkel wat foto's en tekst op een webpagina. Laat het dan ook doen doe iemand die er kennis van heeft, zo schiet je altijd raak!

aaron lejeune profile picture

“De kracht van een goede website wordt nog te vaak onderschat. Daar willen wij verandering in brengen.”

Aaron Lejeune

Founder, Orange Orca

3 redenen waarom jij een nieuwe website nodig hebt.

1.

Met een nieuwe website vergroot je aanzienlijk de kans om gevonden te worden door nieuwe klanten. Zelfs als je niet online bent, zijn je klanten dat wel! Hoe sterker je URL en website-kopie, hoe groter de kans dat je bedrijf wordt weergegeven in zoekresultaten op Google en andere zoekmachines.

2.

"Het oog wilt ook wat". We nemen beslissingen met onze ogen. Wanneer je aan het winkelen ben voor een aannemer om mijn huis te repareren, maak je vaak een oordeel op basis van hoe hun website en bedrijf eruit ziet. Als het niet professioneel aanvoelt, zal de kans ook klein zijn dat je die aanemer zal kiezen.

3.

Een goede website is gewoon een 'must'. 84% van de consumenten zegt zelfs dat bedrijven met websites geloofwaardiger zijn dan bedrijven zonder! Veel klanten zullen je kiezen (of uitsluiten!) op basis van alleen online informatie, als je geen website hebt, zal je dus veel klanten ontlopen.

Waarom Orange Orca?
Hier zijn 4 redenen.

Blijf up-to-date

Wij maken onze websites met de laatste technologiën, zodat jij nooit achterloopt.

Blijf groeien

Ook na het maken van een website geven we graag nog professioneel advies mee.

Altijd Bereikbaar

Wij zijn alle dagen open van 9-18u, behalve op zondagen.

Onze lat ligt hoog

Wij leveren altijd resulaten af waar we zelf trots op zijn. Van design, tot hosting!